Inregistrare Domenii .ro

Inregistrare domenii .ro
apr. 26, 2022

La roTLD costul serviciului pentru inregistrarea unui nume de domeniu .RO este de 12 € la care se adaugă TVA (19%) in valoare totala de 14,28 € pe an (1 an = 365 zile). Aici putem inregistra domeniile noi cu urmatoarele extensii: .ro, .com.ro, .org.ro, .tm.ro, .nt.ro, .nom.ro, .info.ro, .rec.ro, .arts.ro, .firm.ro, .store.ro and .www.ro.

Caractere permise pentru nume de domenii „.ro”:
1. Litere latine a..z;
2. Diacriticele romanesti ă, â, î, ș și ț (s și t cu virgula dedesubt);
3. Cifrele arabe 0..9;
4. Semnul minus „-„;
5. Un nume de domeniu nu poate incepe si nu se poate termina cu caracterul cratima „-„;
6. Caracterul cratima „-” este permis simultan pe pozitiile 3 și 4 numai daca numele de domeniu incepe cu xn.

Domeniile .RO se pot inregistra si de firmele de gazduire care sunt parteneri autorizati roTLD, iar preturile sunt mai mici.

Noi recomandam inregistrarea unui nou domeniu pe Gazduire.RO, care practica pentru primul an pretul minim de 6 € la care se adaugă TVA (19%) in valoare totala de 7,14 € pe an.

Pentru urmatorii ani, recomand transferul domeniului la ClausWeb.RO sau la noi (daca aveti si un pachet de gazduire) si reinnoirea perioadei de valabilitate a domeniului se va face la pretul total de 8,32 € pe an (aproximativ 45 RON). Procedura de transfer la alt registrar este foarte simpla si este descrisa pe pagina roTLD. Pentru transferul la ClausWeb va trebui sa ne contactati pe email sau telefonic.

Lasă un răspuns