Site gratuit wordpress pentru incepatori cu WP Astra

  • Home
  • Wordpress
  • Site gratuit wordpress pentru incepatori cu WP Astra
WP Astra, site gratuit wordpress pentru incepatori wordpress
mart. 15, 2023

WP Astra, este una dintre temele WordPress cu cea mai rapida crestere, cu peste 1 milion de instalari active. Cu WP Astra se poate construi un site gratuit wordpress, plus ca Astra se mandreste cu faptul ca este una dintre cele mai rapide teme existente. Puteti utiliza Elementor sau Beaver Builder, cu aceasta tema WordPress multifunctionala pentru a construi aproape orice tip de site web cu usurinta si instantaneu.

Daca doriti sa realizati un site web folosind aceasta tema este o alegere buna. In general, este greu de gresit cu tema Astra. Este rapida si receptiva, stimulandu-va conversiile mobile si eforturile de optimizare a motoarelor de cautare (SEO).

De asemenea, puteti accesa o biblioteca extinsa de sabloane Astra care se adapteaza bine la o varietate de nise. In plus, il puteti utiliza cu Elementor sau Beaver Builder si va puteti pune in functiune site-ul dvs. in cel mai scurt timp.

Astra este populara in principal datorita celor 3 caracteristici:
1. Este comprimata – Paginile se incarca cu usurinta in mai putin de o jumatate de secunda si isi mentine viteza odata cu cresterea site-ului dvs.
2. Este personalizabila – Spre deosebire de alte teme rapide, tema Astra este extrem de personalizabila. Cu un aspect pe toata latimea, puteti schimba aproape totul si o puteti personaliza in functie de nevoile dvs.
3. Este usor de utilizat – Este foarte usor de utilizat si va ofera un grad ridicat de optiuni de personalizare.

Astra este 100% open source, adica are o versiune gratuita, care este usor de instalat si de modificat. Dar are si o versiune Pro cu toate functiile, pe care o puteti achizitiona daca doriti sa va bucurati de caracteristici exclusive.

Tema urmeaza cele mai recente standarde de design web, iar acest lucru o face perfecta pentru orice tip de site web. De asemenea, suporta multe plugin-uri WordPress populare, iar tu poti profita de acest fapt pentru a-ti spori performanta site-ului tau web. Codul sau este compatibil cu PHP7 si este testat cu cele mai recente versiuni WordPress.

Comparatie completa – Gratuit vs Pro o puteti vedea aici.

Astra ofera asa numitele „starter templates” in cele doua versiuni: gratuit si PREMIUM (Pro). Puteti vedea toate demo-urile pe site wpAstra.com. In cazul in care sunteti interesat de un template PREMIUM, puteti sa ne contactati si noi va oferim oricare „starter template” WP Astra + licenta lifetime Astra Pro la pretul de 25€ (toate taxele incluse) cu pachetele de gazduire BASIC si ESENTIAL sau gratuit cu pachetele de gazduire PRO si PREMIUM.

Realizare site gratuit wordpress

Lasă un răspuns